Liga Campionilor

Bila albă dintr-o seară neagră! » Titularizat în locul lui Chiricheş, Gardoş a fost vedeta din echipa Stelei

Gardoş, 24 de ani, i-a făcut faţă vedetei Farfan şi i-a dovedit lui Reghecampf că îl poate înlocui cu succes pe Chiricheş

Articol de Florin Dincă  —  vineri, 20 septembrie 2013

Stoperul a fost cel mai bun recuperator dintre elevii lui Reghecampf, a primit cea mai mare notă în GSP şi şi-a cîştigat definitiv postul de titular în defensivă.

O seară neagră pentru Steaua, cea de miercuri de la Gelsenkirchen, a conţinut totuşi şi o bilă albă. Atît pentru antrenor, cît şi pentru fanii echipei. Pe ea stă scris numele lui Florin Gardoş. El a trebuit să suplinească plecarea lui Vlad Chiricheş, iar prestaţia cu Schalke a fost una foarte bună, în ciuda celor 3 goluri încasate.

Gardoş, care a primit din partea Gazetei Sporturilor cea mai mare notă din echipa Stelei, 7, e fotbalistul care a reuşit în acest meci ceva ce în general izbutea ori Bourceanu, ori Pintilii. Şi anume să fie stelistul cu cele mai multe baloane recuperate.

Gardoş a "cîştigat" 11 astfel de mingi, cu una peste fiecare dintre cei doi închizători. Prestaţia lui Gardoş i-a întărit postul de titular după plecarea lui Chiricheş, chiar dacă Steaua l-a adus acum două săptămîni pe Varela, pe care a plătit un milion de euro, însă "performanţa" fostului fundaş al Chiajnei vine după o lungă perioadă în care nu era văzut în Ghencea ca o soluţie.

Două motive pentru care Gardoş nu era agreat la Steaua
1. A fost adus la echipă de Victor Piţurcă, adversar declarat al cuplului MM Stoica - Reghecampf. Mai mult, în urmă cu doi ani, MM, care nu-l avea deloc la inimă, a instituit "silenzio stampa", iar unul dintre argumente a fost: "Nu mai suport să-l văd pe Gardoş dînd interviuri în fiecare zi"!

2. N-a semnat contract de impresariere cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului Stelei, ci cu fraţii Ioan şi Victor Becali, alţi duşmani declaraţi ai cuplului Reghe-Ana.

150 de mii de euro a costat Florin Gardoş atunci cînd a fost cumpărat de Steaua, în vara lui 2010, de la Concordia Chiajna, din Liga a II-a

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.