Liga Campionilor

Mourinho dezvăluie slăbiciunile lui Chelsea: ”Cădem la prima lovitură”

Mourinho s-a lăudat că are "ouă proaspete, tinere". Însă media de vîrstă a titularilor la 1-2 cu Basel a fost 27 de ani

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul recunoaşte: ”Echipa mea n-are maturitatea ori personalitatea de a înfrunta cu succes momentele dificile”.

Lui Jose Mourinho nu-i stă în fire să-şi critice public jucătorii. Însă miercuri seară n-a mai rezistat. Cătrănit după 1-2 cu FC Basel, managerul lui Chelsea a dezvăluit un aspect de care Steaua ar putea profita pe 1 octombrie, în duelul de pe Naţional Arena.

"Trebuie să recunosc faptul că echipa mea n-are maturitatea ori personalitatea de a înfrunta cu succes momentele dificile. Cînd primeşte o lovitură, se clatină", a analizat tehnicianul portughez. După care a detaliat: "Împotriva lui Everton, week-endul trecut, am făcut un meci nemaipomenit. Pînă am primit gol".

Aceeaşi problemă a remarcat-o Mourinho şi contra elveţienilor. Chelsea a dominat, Oscar a deschis scorul şi apoi a fost la un pas de 2-0 (şut în transversală), "dar după ce am fost egalaţi ne-am pierdut. N-am ştiut să gestionăm situaţia".

Nu ştie să piardă
Mourinho i-a acuzat pe elveţieni că au simulat şi i-au provocat jucătorii: "După 2-1, au jucat inteligent. S-au dat loviţi ca să ne scoată din sărite". Vizat, Schar, care a avut nevoie de îngrijiri după ce a fost faultat de Ba.

Abramovici pune presiune
Patronul Roman Abramovici i-a băgat în şedinţă pe Mourinho şi pe jucători imediat după fluierul final. La ieşirea de la vestiare (foto, dreapta), figura miliardarului rus încă trăda dezamăgirea şi nedumerirea după şocul neaşteptat contra lui Basel.

"La Bucureşti trebuie neapărat să recuperăm cele 3 puncte pierdute cu Basel" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

"Mă întreb: ce-i în capul lui Mourinho?! Schimbă prea des echipa şi relaţiile de joc suferă" (Jamie Redknapp, fost internaţional englez)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.