Liga Campionilor

Mourinho, viitorul rival al Stelei, acuzat că distruge tot ce-a construit Chelsea în trei ani: ”Face tanc şi din Ferrari!”

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daily Mail îl critică pe managerul portughez pentru că omoară fantezia şi talentul, punînd accent pe muşchi: ”Toate echipele lui arată ca nişte vehicule blindate de mare putere”


Mourinho e atacat din toate părţile după cel mai slab start de sezon din era Abramovici. Eşecul din Ligă cu Basel, al treilea în 7 meciuri oficiale!, i-a atras critici acide. Chiar în ziua cînd s-au împlinit 6 ani de la demiterea sa de la Chelsea, în primul mandat, Daily Mail l-a desfiinţat pe următorul rival al Stelei.

Mou în loc de Pep
Clubul londonez a aşteptat trei ani ca să asambleze o trupă pentru Guardiola. Cum nu l-a convins pe Pep, l-a pus pe Mourinho. E ca şi cum intri cu tancul într-o fabrică Ferrari! Dacă îl laşi singur pe portughez într-un centru de deşeuri metalice, îţi va construi o blindată. Nu-i iese altceva".

10 luptători
Tabloidul britanic a developat schimbarea în rău a deţinătoarei Europa League, făcîndu-l vinovat pe Mou: "Îi place să pună doi mijlocaşi bodyguarzi în faţa a patru apărători de fier ca să închidă orice culoar. Doi atacanţi laterali capabili să creeze şi să înscrie, dar şi să vină mereu înapoi, să dubleze fundaşul. Şi un vîrf care să se lupte între stoperii adverşi şi să scoată mingea la colegul demarcat".


"Nu marcăm, dar nu pentru că n-am fi ofensivi şi n-am avea posesie. Probabil dac-am juca defensiv şi am acţiona pe contraatac am da două sau trei goluri"
Jose Mourinho, manager Chelsea


75,3 milioane de euro a investit în transferuri Chelsea în vară, aproape jumătate din bani în Willian, brazilianul de la Anji

Şedinţă de criză
După vizita în vestiar a lui Abramovici succesivă meciului cu Basel, Mourinho şi-a băgat jucătorii în şedinţă joi, semn al tensiunii de la echipă şi că unii titulari au postul în pericol. "Cu Mou, jocul navighează între disperare şi mediocritate", scrie ziarul catalan Sport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.