Stranieri

VIDEO Ar putea fi demis » Petrescu a făcut scandal după 1-3 cu Lokomotiv: "Arbitrul a fost cel mai bun de la ei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 septembrie 2013

Dan Petrescu are probleme mari în Rusia, după 1-3 cu Lokomotiv, şi ar putea fi demis de la Dinamo Moscova.


Tehnicianul de 45 de ani are o singură victorie în ultimele 6 etape de campionat, iar conducerea începe să îşi piardă răbdarea. În ultimele săptămîni, Dinamo a transferat nu mai puţin de şase jucători de la Anji Mahacikala, printre care şi Igor Denisov, căpitanul naţionalei Rusiei. Pretenţiile şefilor lui SuperDan au crescut, iar rezultatele întîrzie să apară. Christopher Samba, Vladimir Gabulov, Aleksey Ionov, Aleksandr Kokorin, Igor Denisov şi Yuri Jirkov au întărit lotul lui Dinamo, însă aceştia ocupă numai locul 6 în campionat şi ar putea ajunge chiar şi pe 9 la finalul etapei a noua.

Rezultatul de astăzi l-ar putea costa postul pe Dan Petrescu. Lokomotiv s-a impus cu 3-1 chiar pe terenul lui Dinamo. Dame N'Doye a deschis scorul în minutul 51, Noboa a egalat peste şapte minute, însă oaspeţii au revenit în avantaj prin Samedov (74), care a transformat o lovitură de pedeapsă. La acea fază, Dinamo a rămas în inferioritate numerică, Douglas fiind eliminat. Tkacev a închis tabela în minutele de prelungiri.

Presa din Rusia speculează că SuperDan ar putea fi dat afară după acest eşec, locul său urmînd să fie luat de Dick Advocaat.

Petrescu: "Arbitrul a fost cel mai bun om al lor"

Dan Petrescu a acuzat vehement deciziile arbitrului din meciul cu Lokomotiv, scor 1-3. Antrenorul lui Dinamo îi reproşează centralului Karasev că a acordat fault în atac la un gol al lui Voronin şi că faultul la care a fost dictat penalty pentru Lokomotiv a fost în afara careului:

"Trebuia să cîştigăm meciul, am fost mai buni. Arbitrul Karasev a fost cel mai bun jucător al lui Lokomotiv. Arbitrul a făcut diferenţa. Ne-a anulat un gol valabil şi le-a dat lor penalty pentru un fault în afara careului. Se întîmplă să mai greşeşti, dar acestea sînt greşeli prea mari".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.