Liga 2

Umiliţi! » CS U Craiova a fost învinsă pe teren propiu de Metalul Reşiţa, scor 1-3

Articol de Victor Vrînceanu  —  duminică, 22 septembrie 2013

Reşiţa a făcut spectacol pe "Ion Oblemenco", reuşind trei goluri în doar şapte minute.

După un început modest de meci, cu pase greşite, şuturi pe lîngă şi neînţelegeri între jucătorii din ambele tabere, a urmat un adevărat recital al oaspeţilor. Cei de la CS U au avut cîteva inexactităţi în apărare, iar oaspeţii de la Reşiţa, simţindu-i slabi, au început să atace serios.

Vătăjelu a tras semnalul de alarmă pentru Ljubinkovici şi compania, cînd l-a întins serios pe portarul Brac, cu o lovitură liberă bătută aproape perfect de la 35 de metri. Aşa a început show-ul.

În minutul 40, Szabo a marcat pentru 1-0 după o lovitură liberă bătută excelent, la colţul lung. Băieţii lui Lincar nici nu s-au dezmeticit bine şi tabela arăta 0-2, după ce Adrian Stoica a scăpat pe contraatac şi l-a executat pe Brac.

Tehnicianul craiovenilor a rămas pe bancă fără reacţie şi fără idei, la fel ca elevii săi din teren. A mai urmat un gol încasat. Staicu a marcat tot prin "specialitatea casei", un contraatac, şi a transformat scorul într-unul de neprezentare.

Vizibil copleşiţi de ce li s-a întîmplat, craiovenii au reuşit, pînă la urmă, să marcheze o dată, printr-un şut al lui Stancu, în minutul 69, însă a fost prea puţin pentru a spăla ruşinea de pe "Oblemenco".

CS U Craiova (II) - Metalul Reşiţa (II) 1-3
Au marcat: I. Stancu (69) / Szabo (40), Ad. Stoica (41), Staicu (47)

CS U Craiova: Brac - Cîrjă, Fl. Pătraşcu, Z. Ljubinkovici (cpt.), I. Stancu - F. Pîrvu - Gado, Dragalina, Opriţa, Cr. Ganea - Dragicevici. Antrenor: Erik Lincar. Au mai jucat: Dragu, Sin

Metalul Reşiţa: Pascal - Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu (cpt.) - Danci, Neagoe, Szabo, Adrian Stoica, Octavian Vasile - Staicu. Antrenor: Valentin Boşca. Au mai jucat: Vaştag, Oară, Enciu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.