Liga 1

Grig reconfirmat » Pericolul abia acum începe pentru antrenorul lui CFR Cluj :)

Grigoraș are contract pînă vara viitoare, cu drept de prelungire pe un alt sezon

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Mureşan a susţinut ieri că tehnicianul va fi păstrat pînă la finalul sezonului.

Remiza cu Pandurii, 1-1, nu i-a micşorat creditul lui Petre Grigoraş în Gruia. Dimpotrivă, după ce ieri au apărut zvonuri că tehnicianul ar fi fost dispus să-şi prezinte demisia, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a susţinut că Grig va rămîne pe bancă măcar pînă la finele sezonului de toamnă.

"Nici nu s-a discutat despre aşa ceva. Am avut o întîlnire cu el de o oră în care am discutat despre echipă, l-am sunat şi la finalul partidei cu Pandurii şi l-am asigurat că nu există nici un fel de probleme din partea noastră. Dimpotrivă, noi îl susţinem şi sînt convins că va redresa situaţia. E un antrenor cu experienţă, care va şti ce are de făcut pentru a aduce echipa în top", a afirmat Mureşan.

Şi Grigoraş, 48 de ani, a dezminţit că şi-ar fi pregătit bagajele după ce a adunat doar 5 puncte în 4 etape: "E puţin de tot pentru ce gînduri aveam, însă nu s-a pus problema să renunţ. Voi fi trup şi suflet alături de club ca să scot maximum din această echipă şi sînt convins că voi putea face asta. Sper să trecem peste acest blocaj psihologic, pentru că nu e uşor nici pentru jucători să nu aibă rezultate după tot ce s-a întîmplat aici. Am maximă încredere în vestiar, jucătorii sînt principalii mei aliaţi".

"Staţi liniştiţi că nu m-a bătut nici un gînd să plec de la Cluj, mai ales că eu nu renunţ aşa uşor, nu sînt laş! Am maximă încredere că vom reuşi să redresăm situaţia" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

"Arătăm urît de tot, ca o prinţesă transformată în Baba-Cloanţa! Sper să batem în Cupă, la Braşov, şi să ne descătuşăm!" (Petre Grigoraş, antrenor CFR)

1 victorie, 2 remize şi un eşec este palmaresul lui Grigoraş la cîrma ardelenilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.