Liga Campionilor

Azi se vînd ultimele bilete online pentru meciul cu Chelsea » Cîte au mai rămas

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 September 2013

Suporterii Stelei s-au mobilizat după înfrîngerea cu Schalke din Germania, 0-3, şi au cumpărat în număr mare bilete pentru partida de acasă cu Chelsea, de peste fix o săptămînă.

Nu s-a întîmplat la fel ca la meciul din sezonul trecut al Europa League, atunci cînd s-au epuizat 45.000 de tichete în mai puţin de două zile, acum chiar au mai rămas tichete, deşi ele s-au vîndut în două tranşe.

Faniii campioanei României care nu şi-au achiziţionat tichete online pentru acest joc vor avea posibilitatea ca începînd de zilele viitoare, de la ora 11:00, să-şi poată cumpăra bilete doar de la casele Arenei Naţionale.

Aseară, pe site-ul www.biletesteaua.ro mai erau disponibile 9.800 de tichete, majoritatea la peluze şi tribuna a II-a. Suporterii vor putea cumpăra şi azi bilete online.

În plus, începînd de miercuri, 25 septembrie, tot de pe site-ul biletesteaua.ro vor putea fi cumpărate bilete pentru partidele cu FC Basel, pe 22 octombrie, şi cu Schalke, pe 26 noiembrie.

Programul caselor de bilete va fi anunţat pe site-ul oficial al clubului!

5.00 este cota de victorie a Stelei în meciul contra lui Chelsea, în timp ce londonezii au cota 1.70 pentru un succes la Bucureşti





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.