Campionate

VIDEO Căpitan fără banderolă » Gestul lui Arbeloa faţă de Benzema care i-a impresionat pe fanii lui Real Madrid

Articol de Ioana Mihalcea  —  luni, 23 septembrie 2013

Alvaro Arbeloa a devenit în ultimul an un fotbalist vital pentru Real Madrid în ceea ce priveşte atitudinea. Fanii ştiu că se pot baza mereu pe fotbalistul de 30 de ani, chiar dacă pe teren a avut unele momente în care nu s-a ridicat la înălţimea vicecampioanei Spaniei.

Arbeloa este primul care îşi apără colegii în timpul meciurilor, cînd intră în conflict cu vreun adversar, sau în faţa presei, cînd sînt criticaţi. A fost unul dintre puţinii jucători care au deplîns plecarea lui Mourinho şi l-au asigurat pe tehnicianul portughez de susţinerea sa, în timp ce simboluri ale clubului, ca Iker Casillas, erau acuzate de înaltă trădare faţă de Mou.

Un nou episod care i-a entuziasmat pe fani s-a petrecut la meciul cu Getafe de ieri, cînd Arbeloa a făcut un gest memorabil la adresa lui Benzema. Deşi marcase două goluri în meciul anterior, cu Galatasaray, atacantul francez a fost fluierat copios de o parte a suporterilor, din cauza ratărilor. Arbeloa a sesizat momentul nefast al lui Benzema şi, cînd acesta se îndrepta spre margine pentru a fi schimbat, iar spectatorii se pregăteau să-l apostrofeze, l-a încurajat şi aplaudat, determinîndu-i şi pe ceilalţi să facă la fel. Modelul a fost preluat imediat de Pepe şi Nacho, dar şi de majoritatea suporterilor, care au răspuns la gestul lui Arbeloa.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.