Liga 1

Două vîrfuri în atac » Stoican este tentat să încerce o formulă mai ofensivă la meciul de azi din Cupă, Dinamo - Sănătatea

Dănciulescu ar putea reveni printre titulari o dată cu instalarea lui Stoican

Articol de Victor Vrînceanu, Gabriel Burete  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sosirea lui Stoican va duce la o modificare a modulului de joc. Dinamo va evolua mai ofensiv, cu încă un atacant lîngă Ţucudean. Favorit: clasicul Dănciulescu.

Stoican produce prima schimbare în echipă: va evolua cu două vîrfuri în compartimentul ofensiv. Lîngă Ţucudean, 22 de ani, urmează să apară Dănciulescu, 36 de ani. Antrenorul vrea să implementeze sistemul 4-4-2.

Olteanul intenţionează să se bazeze pe cel mai în vîrstă fotbalist din campionat, golgeterul Dănciulescu, 214 reuşite în prima divizie. Un jucător, lăudat pentru abnegaţia de la antrenamente şi din meciuri, doar cu 12 zile mai tînăr decît Stoican!

"Pentru mine nu contează vîrsta din buletin. Joacă acela care-i în formă, care este eficient pe teren. Nu sînt nici vraci, nici doctor, nu promit miracole, e treaba mea să-i fac pe toţi să fie pregătiţi, vreau doar să dau încredere unor fotbalişti care sînt printre cei mai buni din România", a comentat Flavius.

"Nu voi face schimbări doar de dragul de-a le face. Cosmin Matei va rămîne căpitan, cred în calităţile lui" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.