Campionate

VIDEO Imaginile zilei vin din Serbia! » Viteazul Martinovici umilit de ultraşii Delije

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2013

Novak Martinovici a fost umilit de fanii echipei după ce Steaua Roşie a fost învinsă în meciul din deplasare cu FK Vozdovac, locul 6 în campionatul Serbiei, scor 0-1.


La finalul partidei, ultraşii Delije i-au pedepsit pe aproape toţi jucătorii echipei şi le-au luat tricourile de joc, considerînd că nu merită să le poarte. Printre ei a fost şi fostul stelist Novak Martinovici.

Fanii sîrbi au aruncat şi cu bucăţi de scaune pe teren. Singurul care a scăpat de furia suporterilor a fost portarul care nu a trebuit să-şi dea jos tricoul. Acesta este şi căpitanul echipei.

Nu este primul moment de acest gen în Serbia, şi fanii lui Partizan Belgrad au procedat asemănător după o înfrîngere. Liderul de galerie a mers la căpitan şi i-a luat banderola de pe braţ. Vezi şi momentul în care căpitanul lui Partizan Belgrad a fost umilit de un fan al echipei

Novak Martinovici, 28 de ani, a jucat între 2010 şi 2012 la Steaua Bucureşti şi a fost considerat un idol de  către suporterii, după ce a sărit să-l bată pe un ultras al Petrolului intrat pe teren.

Steaua Roşie Belgrad este pe locul 5 în Serbia, după 6 etape disputate, la 6 puncte de liderul competiţiei, Partizan Belgrad.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.