Campionate

Paul Gascoigne: "Mi-aş dori să dispară băutura sau să dispar eu într-o cutie de lemn bătută în cuie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 September 2013

Fostul mare fotbalist Paul Gascoigne a avut nenumărate recăderi în faţa alcoolului. Era să moară anul acesta cînd se afla la dezintoxicare. Într-un documentar TV sincer şi mişcător, ce va fi difuzat în seara asta de televiziunea ITV, Gascoigne, despre care doctorii cred că nu mai are mult de trăit, mărturiseşte:

"Măcar dacă aş muri nu aş mai simţi durerea aceasta tot timpul. Mi-aş dori fie să dispară băutura, fie să dispar eu într-o cutie de lemn bătută în cuie".

În vîrstă de 46 de ani, Gascoigne nu-şi poate explica felul în care, după 17 ani în care a încercat să stea treaz, pasiunea pentru alcool a rămas activă.

"Sper să nu mor din cauza alcoolului. Nu mă va compătimi nimeni", a continuat el. Gascoigne a explicat că îl distruge faptul că ştie că va ceda mereu şi va bea, în ciuda eforturilor de a se opri.

"Ştiu că în viitor voi bea din nou. Nu pricep de ce aleg să beau. Nu cred că voi mai fi bine niciodată", a adăugat fostul fotbalist.

Copiii săi apar în film şi îşi exprimă revolta, dezamăgirea şi tristeţea faţă de boala tatălui lor. "Noi nu îi sîntem suficienţi? Simt că nu-i pasă de noi, altfel ar fi atent şi la sentimentele noastre", spune Bianca, fiica lui vitregă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.