Liga 1

MM, conferinţă cu strigături » Cinci "maxime" ale managerului :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 septembrie 2013

MM Stoica a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre problemele apărute în ultima perioadă la Steaua şi la echipa naţională.

Managerul Stelei a oferit declaraţiile zilei, iar GSP.RO a selectat 5 dintre ele:

1. "Nimeni nu va cîştiga vreodată un duel verbal cu mine. Ştiu fotbal, sînt prea bun, sînt managerul Stelei! Nimeni nu ştie cît fotbal ştiu eu, nimeni în România. Nu pot fi niciodată prins în ofsaid cu nimic".

2. "Nu contează golaverajul, cu Andorra trebuie să batem doar la un gol diferenţă pentru că se vor tăia rezultatele cu ultima clasată"

3. "Cea mai bună perioadă în meciul cu Schalke a fost cu Tatu în teren. A avut procentaj 100%. Uitaţi-vă la statistici. Cine nu înţelege valoarea lui Tatu nu are legătură cu fotbalul"

4. "Niciodată după 1989 nu a existat vreo echipă de fotbal care să aibă o determinare atît de mare. Am avut ocazii peste ocazii în a doua repriză, terenul s-a înclinat, dacă nu era golul ăla al lui Uchida, ne impuneam categoric. Ce meci aţi văzut, domnilor?"

5. "Nu trebuie ca Stelei să i se facă praf programul din cauza naţionalei. E jenant ce se întîmplă! Ne simţim străini în ţara noastră! Steaua nu e locomotiva fotbalului românesc, este fotbalul românesc!"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.