Campionate

VIDEO Barça, în luptă cu ea însăşi » Catalanii şi-au egalat propriul record: 6 victorii în 6 meciuri, după 4-1 cu Real Sociedad

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 septembrie 2013

FC Barcelona a cîştigat în faţa lui Real Sociedad, scor 4-1. Golurile au fost marcate de Neymar, Messi, Busquets şi Bartra.

Cu această victorie, catalanii şi-au egalat propriul record, adunînd 6 succese din 6 partide disputate, iar sîmbătă, contra Almeriei, ar putea bate acest record, cu încă o victorie.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

Rotaţiile la care apelează tehnicianul Barcelonei, Gerardo Martino, l-au lăsat în afara lotului pe Cesc Fabregas.

Neymar, primul gol în La Liga
După doar 5 minute de joc, brazilianul Neymar a deschis scorul, din centrarea lui Alexis Sanchez, cu noroc, profitînd de o gafă a apărării lui Sociedad.

Conexiunea Messi-Neymar, din ce în ce mai eficientă
Golul doi a venit după o acţiune a lui Neymar, care a arătat de ce era atît de lăudat în Brazilia pentru tehnica sa: a trecut de doi adversari, a centrat perfect, iar Messi a înscris (min. 8) cu capul al 7-lea gol în acest sezon, în campionat.

Busquets şi-a trecut şi el numele pe tabelă în minutul 23, cu un şut frumos din afara careului, după o acţiune superbă a lui Messi. De la Bella a redus din diferenţă în minutul 64, după neatenţia lui Pique iar Bartra a stabilit scorul final în minutul 74, după o fază a aceluiaşi Messi.

Messi, schimbat din  nou
Gerardo Martino rămîne fidel ideilor sale şi l-a schimbat din nou pe Messi. Sergi Roberto a intrat în locul său cu 10 minute înainte de final. Obiectivul antrenorului este să-l aibă pe compatriotul său cît mai odihnit la fiecare meci. "Leo nu vrea să fie schimbat niciodată, dar obligaţia mea e să am grijă de el şi să încerc să-l protejez de eventuale accidentări. Vreau să am jucătorii într-o formă cît mai bună pe final de sezon. Am discutat deja despre asta"

Busquets l-a trimis 7 zile pe tuşă pe Mascherano!
Javier Mascherano e nevoit să ia o pauză de o săptămînă după o intrare involuntară a colegului său, Sergio Busquets. (VIDEO)

Fundaşul acuză o lovitură la bicepsul femural de la piciorul drept, după ciocnirea violentă cu Busquets. Testele medicale efectuate imediat după meci recomandă 7 zile de odihnă pentru argentinian, ceea ce înseamnă că nu va fi disponibil pentru a juca împotriva Almeriei, sîmbătă. Totodată, Mascherano e incert pentru înfruntarea cu Celtic, de pe 1 octombrie. 

Echipa folosită de Gerardo Martino:
Valdes - Alves, Pique, Mascherano (Bartra '34), Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis Sanchez, Messi (Sergi Roberto '80), Neymar (Pedro '75)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.