Stranieri

VIDEO Febril » Vlad Chiricheş a avut parte de un debut agitat la Tottenham contra lui Aston Villa, scor 4-0

Chiricheș, stînga, încearcă să-l intimideze pe Kozak (Villa) // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emoţionat, nervos în joc, complicîndu-se de cîteva ori în prima repriză, ”tricolorul” şi-a regăsit după pauză din siguranţa şi precizia care l-au făcut remarcat la Steaua.

Generoşi cu el la debut, fanii lui Tottenham l-au ales pe Vlad Chiricheş "man of the match" după 4-0 cu Aston Villa în Cupa Ligii Angliei. 35 la sută dintre votanţi l-au văzut înaintea lui Holtby (31%) şi a lui Defoe (19%) în sondajul de pe site-ul clubului. Dar un start reuşit n-a fost.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Titularizat în centrul apărării, el a alternat intervenţiile bune cu stîngăciile. Cea mai gravă, în minutul 16, cînd a respins cu genunchiul şi l-a pus pe Albrighton (Villa) în situaţie de finalizare. Chiricheş a gafat inclusiv la un balon înalt (31), dar a revenit şi şi-a reparat greşeala.

Alt Chiricheş a apărut la reluare. Mai sigur în duelurile aeriene şi în transmiterea balonului, ca în vremurile bune de la Steaua. Doar că exact cînd părea să-şi intre tot mai bine în rol, managerul Villas-Boas l-a trecut fundaş-dreapta (80), pentru a-i face loc în centru titularului Dawson.

6 e nota primită de Chiricheş (Daily Mail) pentru evoluţia cu Aston Villa

9,5 milioane de euro a plătit Tottenham pentru a-l lua pe fundaşul Stelei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.