Cupa Romaniei

Vrea duel cu Reghe » Moldovan e convins că Rapid poate cîştiga Cupa: "Ar fi frumos să întîlnim Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 septembrie 2013

Viorel Moldovan a reuşit repede să-i motiveze pe rapidişti, giuleştenii reuşind o evoluţie excelentă în 16-imile Cupei, 3-1 cu Ceahlăul.

"Băieţii s-au comportat ireproşabil, le-am şi spus că ăsta este fotbalul pe care îl vreau de la ei. Văd o atitudine pozitivă, dar în acelaşi timp trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt după această victorie pentru că revenim în campionat şi ne aşteaptă un meci greu la Brăila", a spus Moldovan, făcînd referire la partida de duminică, din deplasare, cu CF Brăila, din etapa a cincea a Ligii a 2-a.

Moldovan îşi doreşte să întîlnească Steaua în optimi. "Eu am cîştigat de două ori ca jucător Cupa României, îmi doresc să ajung cît mai departe şi ca antrenor şi de ce nu să o cîştigăm.

Ar fi extraordinar să cîştigăm a 14-a cupă din istoria Rapidului, dar drumul e lung. Nu pot să spun însă că obiectivul nostru numărul unu este Cupa, pentru că acesta este totuşi promovarea în Liga 1. Nu am preferinţe pentru următorul adversar, ar fi frumos să întîlnim Steaua pe Arena Naţională", a mai spus Moldovan, potrivit Mediafax.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.