Cupa Romaniei

Fitness cu Avîntul » Steaua a trecut fără probleme de Bîrsana, 4-0. Duble pentru Răduţ şi Kapetanos

Kapetanos are 4 goluri marcate în cele 4 meciuri jucate pentru Steaua în această toamnă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steliştii s-au antrenat pentru ”optimile” Cupei în 90 de minute care au semănat mai mult cu un reality show decît cu un meci de fotbal.

Viceprimarul, poliţistul şi profesorul de sport din Bîrsana s-au convins pe muşchii şi pe oasele lor că sătenii îmbrăcaţi în costume tradiţionale nu te apără de Steaua oricît ar cînta ei în tribuna din Berceni.

De o înfrîngere nu i-ar fi păzit nici toate miracolele fotbalului strînse la periferia Bucureştiului, dar maramureşenii au păţit-o mai rău. Au simţit că "D"-ul nu e neapărat o ligă dură, profesioniştii te pot lovi şi mai rău, şi mai des.

Oamenii lui Reghecampf au făcut 1-0 cam tîrziu, abia în minutul 18, şi s-au enervat cînd s-au simţit pierduţi în jocul de "sintetic şi bere cu prietenii" de care s-au agăţat adversarii amatori.

Dăncuş, fostul fundaş al Bistriţei, a respins mai multe mingi decît a prins vreodată într-un meci în tricoul Gloriei lui Pădureanu, liderul unei apărări din zece jucători înghesuiţi într-un careu, din ce în ce mai aproape de poarta lor pe măsură ce oboseala le făcea picioarele să tremure.

Kape şi Răduţ, cîte o "dublă"
Steaua a avut suficiente rezerve de energie, dar a bifat zeci de minute fără luciditate, cu Costea şi cu Matei prinşi în ofsaid de jurişti şi de poliţişti de frontieră. Lipsa de concentrare a rezervelor roş-albastre, disperate să impresioneze şi speriate că n-or să reuşească, e unica explicaţie. Să spui despre maramureşeni că au jucat la ofsaid e doar o glumă bună.

Reghecampf a pus capăt distracţiei un pic enervante pentru steliştii din tribune o dată cu introducerea pe teren a lui Kapetanos, grecul-mercenar al golurilor, motivat să înscrie indiferent de liga şi de jobul din cartea de muncă a adversarului.

Grecul a înscris două goluri şi între ele a mai punctat o dată şi Răduţ. 4-0. Decent pentru Steaua, nici un motiv de supărare pentru Bîrsana.

Campioana se poate gîndi în continuare şi la Cupă, maramureşenii au o grijă nouă: cum să-şi convingă angajatorii să-i mai lase liberi cîteva zile, fiindcă nici toţi fizioterapeuţii, nici pungile lui Neubert, nici palinca din Bîrsana nu-i refac mai devreme.

STEAUA - AVÎNTUL BÎRSANA (IV) 4-0
M. Răduţ (19, 69), Kapetanos (63, 90)

Steaua: Niţă - Rîpă, D. Bratu, Varela, Pîrvulescu - Prepeliţă (Tatu, 46), I. Neagu - G. Matei (Kapetanos, 46), M. Răduţ, Mitriţă (Grădinaru, 56) - M. Costea. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Bîrsana: Paşcu - Coşa, Rahovan, Dăncuş, Dunca - Ştefanca, P. Stan - R. Deac (Fl. Godja, 88), Ţiple (M. Pop, 82), Ofrim - Marincean. Antrenor: Teodor Ştefanca

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Şi-au bătut joc de interviuri
Steliştii au pedepsit ProTV-ul din cauza supărării lui Reghecampf pe presă. La flash-interviurile de după meciul de aseară, clubul i-a delegat pe Răduţ şi pe Pîrvulescu.

Mihai marcase două goluri, fusese declarat omul meciului şi a rămas mai puţin de un minut la microfonul ProTV, postul care a transmis partida. "A fost greu vreun pic?". "Nu". "Nu ne explici de ce nu?". "Nu". Aşa s-a desfăşurat discuţia reporter-Răduţ.

A apărut Pîrvulescu, amuzat de prestaţia colegului său şi ştiind că şi el se va comporta la fel. Paul a răspuns monosilabic de patru-cinci ori, într-un minut, şi a încheiat discursul de după calificarea în "optimi".

De la US 24 la ROUTE 25!
Steaua şi-a schimbat sloganul de luptă pentru noul sezon competiţional. După ce în campionatul trecut jucătorii, dar şi stafful campioanei au purtat pe echipamente US 24, aseară, la meciul de la Berceni contra Bîrsanei, Laurenţiu Reghecampf, dar şi restul steliştilor au dezvăluit noul slogan: ROUTE 25. Acesta a venit de la Mihai Stoica, cel care le-a cerut partenerilor tehnici ai roş-albaştrilor să-l imprime pe toate obiectele de vestimentaţie purtate de echipă.

Viceprimarul a căzut de pe targă:)
Scorul strîns, 1-0, i-a înrăit pe stelişti. Jucătorii lui Reghecampf au fost agresivi ca într-un meci de Champions League în prima parte a reprizei secunde, pînă la golul de 2-0 al lui Kapetanos. Printre victime, Ştefanca, viceprimarul-căpitan. Varela a dat de pămînt cu edilul, care s-a văitat cîteva secunde, nu a putut să se ridice şi a avut nevoie de targă. Doi oameni au apărut de pe margine cu o targă veche şi s-au chinuit un pic pînă au reuşit să-l păstreze pe viceprimar, care a picat întîi şi apoi a revenit pe targă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.