Stranieri

UPDATE » E oficial, Marica la Getafe! FOTO » Atacantul a făcut şi primul antrenament

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 septembrie 2013

UPDATE 19:15 Informaţia că atacantul Ciprian Marica, 28 de ani, a fost transferat de formaţia spaniolă Getafe, locul 9 în La Liga, a fost confirmată de site-ul oficial al echipei pregătite de Luis Garcia Plaza (foto 5). Marica a semnat pînă la finalul sezonului şi a făcut deja primul antrenament cu fosta echipă a lui Contra (foto).

*****

Ciprian Marica nu a reuşit să semneze cu nici o echipă în această campanie de transferuri din vară deşi a fost liber de contract după despărţirea de Schalke 04.


Totuşi, după ce a observat că nu-şi poate găsi o echipă care să-i asigure salariul dorit, Ciprian Marica s-a înţeles cu gruparea spaniolă Getafe. Atacantul şi-a redus şi pretenţiile financiare, acceptînd să semneze cu echipa din capitala Spaniei. Se pare că astăzi va şi semna contracul cu Getafe. Marica a mai fost în discuţii în ultimele zile şi cu Tottenham.

Şi cotidianul Marca a confirmat astăzi: "Getafe s-a înţeles cu Marica, acesta venind să urmărească şi partida cu Celta. Angel Torres, preşedintele lui Getafe, a confirmat la finalul partidei. Oferta celor de la Rayo Vallecano a fost considerată prea mică de jucător".

Primele reacţii ale oamenilor din fotbalul românesc după transferul lui Marica şi de ce nu a mai semnat cu Tottenham

Getafe este pe locul 9 în Primera Division, cu 7 puncte obţinute în primele 6 etape din acest sezon.

Ciprian Marica se va bate cu Nicolas Fedor şi Adrian Colunga pentru un loc de titular în atacul lui Getafe. Primul a marcat două goluri, în timp ce spaniolul Colunga încă nu a reuşit să înscrie pentru Getafe în sezonul actual. Getafe joacă, de cele mai multe ori, într-un sistem cu un singur vîrf veritabil.

e greu ca cineva din România să concureze cu Steau
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.