Liga 1

Un dinamovist recunoaşte: "Fără investiţii e greu ca cineva din România să concureze cu Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 septembrie 2013

Noul transfer al lui Espanyol Barcelona, Gabriel Torje, 23 de ani, n-a uitat de echipa care l-a propulsat pentru un transfer afară, Dinamo, pe care o susţine în continuare.

Mijlocaşul dreapta nu crede însă că forma excelentă a Stelei poate fi stopată prea curînd, în lipsa unor investiţii importante.

"Cred în Dinamo, va reveni pînă la urmă. Era o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, cu foarte multe datorii. Ionuţ Negoiţă a schimbat asta. Era principalul lucru de care Dinamo avea nevoie, de un punct zero. Acest proiect va da roade probabil pe termen mai lung. Acum e greu ca cineva din România să concureze cu Steaua.

Steaua a adunat tot ce era mai bun din ţară, pe bani mulţi şi pe contracte foarte bune, e normal să facă performanţă. Cît timp nu va investi cineva la fel şi se va baza mai mult pe jucători liberi de contract veniţi pe 20-50 de mii, va fi greu să ia titlul", a declarat Torje la Dolcesport.

Torje a debutat la Espanyol în victoria cu Athletic Bilbao, 3-2, de etapa trecută, jucînd ceva mai mult de un sfert de oră, în locul lui Simao.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.