Campionate

Ronaldinho a suferit cea mai gravă accidentare din cariera lui! » Brazilianul poate absenta de la Mondialul Cluburilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 septembrie 2013

Vedeta celor de la Atletico Mineiro, Ronaldinho, 33 de ani, s-a accidentat la încălzirea pe care o fac jucătorii înaintea antrenamentului.

"Ronaldinho a simţit dureri în zona muşchilor aductori de la coapsa stîngă, iar examenele medicale au relevat o ruptură musculară.

"Acum trebuie să aşteptăm evoluţia jucătorului. El niciodată nu s-a plîns de vreo durere. Fără îndoială, este cea mai gravă accidentare din cariera lui", a spus medicul echipei.

Deşi nu se ştie perioada în care va lipsi, oficialii clubului se tem că nu îl vor avea la Campionatul Mondial al Cluburilor care va începe pe 18 decembrie, în Maroc.

"Accidentarea lui Ronaldinho e gravă, de gradul trei, o ruptură totală a muşchilor aductori. Pe 18 octombrie va începe recuperarea şi atunci vom afla dacă îl vom avea pentru Mondialul Cluburilor", a mai spus medicul.

Aceasta este cea mai gravă accidentare din cariera lui Ronaldinho. Cea mai serioasă leziune de pînă acum s-a întîmplat în 2008, cînd brazilianul a avut o ruptură la muşchiul aductor de la piciorul drept şi a absentat 6 săptămîni.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.