Liga 1

VIDEO+FOTO Victorie şi conflict » Steaua a învins ACS Poli, 3-0, însă ultraşii "roş-albştrilor" au declanşat războiul cu conducerea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 septembrie 2013

Steaua s-a impus împotriva lui ACS Poli, scor 3-0, însă a pierdut sprijinul suporterilor, care au contestat conducerea clubului pe toată durata reprizei secunde.


"Roş-albaştrii" au tranşat încă din prima repriză soarta meciului. Piovaccari a deschis scorul încă din minutul 26, în timp ce Stanciu a majorat diferenţa înainte de pauză, transformînd un penalty obţinut tot de el. La acea fază Timişoara a rămas în 10 jucători, Nohai fiind eliminat pentru al doilea "galben".

Puţinii suporteri ai Stelei care au venit la meci au declanşat însă războiul în partea a doua a meciului, cînd au contestat conducerea clubului, intrată în război cu fostele glorii.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Jucătorii şi-au văzut de treabă pe teren, iar Adi Popa a închis tabela în minutul 76 cu un şut spectaculos de la 25 de metri, deviat de Ovidiu Petre în propria poartă.

Echipele de start:
Steaua:
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, L. Filip - G. Iancu, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari
Rezerve: Niţă, Pintilii, Ad. Cristea, Tatu, Varela, Kapetanos, Ad. Popa

ACS Poli: Nuno Claro - Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici - Ov. Petre, Trandu - Bărbuţ, Gorobsov, Fl. Nanu - Furtado
Rezerve: Pap, E. Nicola, Poparadu, Boldea, Popovici, Belu, Petrovici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.