Liga 2

Bătută de fiul primarului! » Băiatul edilului din Clinceni a lovit o femeie-arbitru după ce a fost eliminat

+2 Foto
Ioana Puşcaşu nu a resimţit lovitura lui Florin Budeanu: a continuat partida.

Articol de Răzvan Luţac, Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Florin Budeanu s-a repezit la "central" în minutul 11 al partidei Chiajna II - Inter Clinceni 1-0, după ce a fost eliminat pentru proteste. Fanii gazdelor s-ar fi răzbunat pe fratele Valentin, fotbalist şi el la oaspeţi şi suspendat vineri.

Deşi primează în eşaloanele unu, doi şi trei, meciurile disputate între formaţii ilfovene au parte de incidente desprinse din fotbalul judeţean!

Vineri, în etapa a cincea a Ligii a treia, jocul dintre Concordia II Chiajna şi Inter Clinceni (Seria C3) a fost întrerupt de un gest violent al lui Florin Budeanu. Atacant la oaspeţi şi unul dintre cei doi fii ai primarului comunei, Adrian Budeanu, acesta a lovit cu pumnul arbitrul partidei, Ionela Puşcaşu!

Pumn şi înjurături
Observatorul Aron Rodel povesteşte evenimentele: "«Centralul» a acordat penalty pentru Chiajna în minutul 8, Budeanu a protestat şi a primit «galben». A continuat să vocifereze, încasînd al doilea cartonaş trei minute mai tîrziu. S-a repezit la Ionela Puşcaşu şi a lovit-o în figură!".

După pumn, jucătorii s-au încăierat în teren. Florin a continuat să înjure, iar Valentin, fratele său, ar fi fost lovit de fani nervoşi ai gazdelor! Tot fotbalist la oaspeţi, era suspendat şi luase loc în tribună. Meciul s-a reluat după 5 minute de întrerupere: Interul a vrut inclusiv să se retragă în teren!

Fratele a lovit anul trecut!
Valentin Budeanu, celălalt fiu-fotbalist al primarului din Clinceni, a fost eroul negativ al unui episod asemănător chiar anul trecut. Culmea, tot la un meci Concordia II - Inter, încheiat 3-1! Incidentul a fost provocat tot de un cartonaş roşu, iar arbitrul-victimă a fost piteşteanul Robert Avram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.