Liga 1

Şef în casa ”cîinilor” » Negoiţă vrea să gestioneze întregul complex din Ştefan cel Mare

Negoiță speră să ajungă cît mai curînd la un acord cu Lipă

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Negoiţă tratează cu Lipă pentru a gestiona folosirea complexului din Ştefan cel Mare, în detrimentul societăţii lui Badea.

Ionuţ Negoiţă vrea să preia controlul complexului din Ştefan cel Mare. Pentru a evita exilul echipei la baza de la Săftica şi pentru a mai putea juca fără probleme, prima şi a doua formaţie, pe arenele din centrul Capitalei, acţionarul "cîinilor" va discuta cu preşedinta CS Dinamo, Elisabeta Lipă, ca să semneze acorduri de folosire a bazei.

Ceea ce presupune ruperea acordului între CS Dinamo şi AFC Dinamo, aflată în insolvenţă, acolo unde preşedinte a rămas Nicolae Badea. Iar noile documente să fie iscălite de clubul sportiv, administratorul bazei, şi de SC Dinamo 1948, unde şef e Negoiţă.

Dinamo II a jucat vineri seara în Ştefan cel Mare, din nou. Şi prima echipă doreşte să mai dispute diverse meciuri aici, inclusiv primul joc de acasă, cu Ceahlăul. Lipă a explicat pentru fanatik.ro: "E posibil să reziliem contractul cu societatea debitoare, avînd în vedere datoriile uriaşe. Apoi, organizăm o licitaţie la care poate participa oricine, inclusiv Ionuţ Negoiţă, prin societatea pe care o conduce. Nu ştiu cît va dura procedura, totuşi".

100.000 de euro este suma estimativă a datoriilor dinamoviştilor către clubul sportiv

3.000 de euro au plătit "cîinii" pentru închirierea arenei la meciul cu Sănătatea, scor 4-0, din "16"-imile Cupei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.