Liga 1

Fanii Stelei au protestat împotriva conducerii: "Pentru voi doar banii contează! MM pleacă din Ghencea!". Reacţia lui Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 septembrie 2013

Steaua a întîlnit-o astăzi pe ACS Poli pe Naţional Arena, însă meciul nu a stîrnit interes printre fani.

La startul partidei, pe stadion se aflau mai puţin de 5.000 de suporteri, deşi "roş-albaştrii" au făcut apel ca fanii să vină să susţină echipa înaintea duelului cu Chelsea. Aceasta este cea mai redusă asistenţă a Stelei pe Naţional Arena.

Fanii aflaţi la stadion nu au cîntat şi nu şi-au încurajat echipa în prima repriză, sărbătorind doar reuşitele roş-albaştrilor. Aceştia au protestat împotriva conducerii, pentru că a decis ca meciul cu Avîntul Bîrsana din Cupă, 4-0, să se joace la Berceni în loc de Ghencea, dar şi pentru conflictul dintre Mihai Stoica şi fostele glorii ale Stelei. "Nici un loc de pe pămînt nu poate înlocui Ghencea, locul nostru sfînt" a fost un banner afişat de fani.

În repriza secundă, suporterii au devenit şi mai vocali, apostrofîndu-l pe managerul Mihai Stoica: "Pentru voi doar banii contează! MM pleacă din Ghencea!". Nici antrenorul Stelei nu a fost omis de fani, cei din peluza Sud cerîndu-i demisia!

La partida cu Chelsea, care va avea loc marţi, sînt aşteptaţi aproape 50.000 de suporteri.

"Marţi vom avea mai mulţi suporteri. Sînt dezamăgit de ce fac cei de la Peluza Sud. Sînt pe o cale greşită. Trebuie să avem o discuţie pentru a lămuri lucrurile. Scandările lor nu sînt normale, nu sînt de acord cu aşa ceva"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.