Campionate

VIDEO Dispută aprinsă pe teren între Valdes şi Xavi la Almeria - Barcelona 0-2. Messi a ieşit accidentat :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 septembrie 2013

Barcelona a învins cu 2-0 în deplasarea de la Almeria, goluri Messi şi Adriano, dar partida a lăsat un gust amar fanilor blaugrana.

Messi a marcat un gol superb dar s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Xavi după jumătate de oră, durerile  musculare creîndu-i probleme argentinianului. Se pare că este vorba de o leziune la bicepsul femural drept şi că este aceeaşi accidentare pe care jucătorul de 26 de ani a mai avut-o şi în primăvară.

După intrarea pe teren, Xavi a fost nevoit să-i ia locul lui Messi, iar Fabregas a evoluat ca 9 "fals".

Alte două momente de remarcat i-au avut ca protagonişti pe Valdes şi Xavi, care s-au contrat chiar pe teren. Portarul a ieşit dintre buturi şi a venit pînă la milocaş pentru a-i da indicaţii, extrem de nervos, iar discuţia s-a reluat după meci, cînd, în drumul spre vestiare, cei doi au mai avut un schimb aprins de replici. VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

Nu este prima dată cînd Valdes îşi iese din fire, la meciul cu Real Sociedad avînd ceva de împărţit cu Pique: VIDEO Valdes i-a arătat degetul mijlociu unui coleg în timpul meciului!




http://www.gsp.ro/international/campionate/video-valdes-i-a-aratat-degetul-mijlociu-unui-coleg-in-timpul-meciului-409648.html
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.