Campionate

VIDEO Victorie istorică obţinută de Atletico pe Santiago Bernabeu » Real poate ajunge pe locul 4

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 septembrie 2013

Atletico Madrid a obţinut o victorie istorică pe terenul lui Real Madrid, 1-0, după o pauză de 14 ani.

Vezi VIDEO rezumatul partidei!

Unicul gol al partidei a fost înscris de Diego Costa, după doar 11 minute de joc. Koke a pasat foarte bine, iar Costa a scăpat singur cu portarul Diego Lopez şi l-a executat pe acesta.

Real Madrid a avut în prima repriză doar două şanse de a marcat, la loviturile de cap ale lui Benzema din minutele 23 şi 27, însă oaspeţii au ratat ocazii monumentale prin Godin, Villa, Arda şi Tiago.

A doua repriză a fost şi ea controlată de echipa lui Diego Simeone, care a mai ratat două mari şanse de a marca prin acelaşi Diego Costa.

Ronaldo şi Bale, al doilea făcîndu-şi apariţia în a doua repriză, au ratat şi ei două şanse de a marca, însă Courtois s-a remarcat.

Morata a trecut şi el pe lîngă gol în minutul 84, însă belgianul din poarta lui Atletico a respins mingea trimisă de acesta în corner.

Koke a lovit şi el bara pe finalul meciului, iar acelaşi Morata pentru Real Madrid putea aduce egalarea în prelungiri, însă a trimis în plasa laterală.

Atletico are 7 victorii din tot atîtea meciuri în La Liga şi se află pe locul 2 la egalitate cu Barcelona, catalanii avînd însă un golaveraj mai bun.

Real e abia pe 3, cu 16 puncte, putînd pierde şi această poziţie dacă Villareal cîştigă astăzi cu Betis.

30 octombrie 1999 a fost ultima victorie a lui Atletico pe terenul lui Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.