Liga 2

Acuzat că a vrut să corupă 4 jucători de la ASA, Lincar i-a dat replica lui Daniel Stanciu: "La alţii e puroi, nu la mine!"

Articol de Gabriel Burete  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Derby-ul dintre ASA Tg. Mureş şi CSU Craiova s-a transformat într-o bătaie generală


După două goluri anulate şi un penalty uşor acordat în prelungiri, meciul de la Tîrgu Mureş s-a încheiat cu o încăierare generală. Încinsă de acuzaţiile de blat din partea mureşenilor, partida a fost foarte tensionată, Istvan Kovacs fiind nevoit să arate cartonaşul roşu direct de două ori în timpul regulamentar, lui Szilagyi şi Dragalina, pentru intrări foarte dure.

Penalty-ul din final i-a enervat pe ardeleni, Izvoranu fiind şi el trimis la cabine pentru proteste. Fotbaliştii s-au încăierat la final pe drumul spre vestiare, Izvoranu a revenit pe teren pentru a se implica în meleu, apoi Kovacs a mai eliminat cîte un jucător de la fiecare echipă: Cioinac, respectiv Pleşan!

"Jucătorii mei plîngeau în vestiar"
Tehnicianul mureşenilor, Eduard Iordănescu, a dat vina pe arbitraj pentru situaţia creată: "Băieţii care au primit roşu plîngeau în vestiar şi nu ştiau pentru ce i-a eliminat. Am văzut cum «centralul» avea în mînă cartonaşul roşu pentru Izvoranu şi de la margine i se spunea să arate doar «galben». Nu spun mai multe, că n-am chef să fiu iar suspendat".

În schimb, Erik Lincar îi acuză pe ardeleni pentru atmosfera încinsă de la partidă: "Este regretabil ce s-a întîmplat, dar totul a venit ca urmare a tensiunilor generate de declaraţiile Daniel Stanciu, care s-a apucat să vorbească aiurea înainte de meci. Eu nu am făcut nimic imoral. Nu la mine e puroiul, la alţii este!".


6 eliminări a dictat arbitrul Kovacs: Szilagyi, Cioinac şi secundul Alexandru Radu de la gazde, Dragalina, Izvoranu şi Pleşan de la craioveni


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.