Stranieri

Ravanelli l-a exclus din lotul lui Ajaccio pe Mutu, al doilea meci la rînd: "Epuizat de antrenamente!”

Articol de Daniel Scorpie, Theodor Jumătate  —  luni, 30 septembrie 2013

Tehnicianul corsicanilor ridică semne de întrebare după ce l-a menajat pe atacantul român şi aseară, cu Montpellier: ”L-am văzut sîmbătă dimineaţă, era obosit. A muncit mult”


Mutu nu mai prinde nici banca de rezerve la Ajaccio! Menajat cu Lyon, atacantul român a fost lăsat în afara lotului şi la duelul cu Montpellier de aseară (1-1), al doilea meci consecutiv acasă al corsicanilor. Ravanelli are o explicaţie care lasă multe semne de întrebare: Adrian stă rău din punct de vedere fizic!

"L-am văzut sîmbătă dimineaţă şi acuza o stare de oboseală. E de vină săptămîna dură de pregătire, a tras tare la antrenamente", a explicat tehnicianul lui Ajaccio în L'Equipe. Cotidianul francez are dubii în privinţa alibiului servit de italian: "În ziua întîlnirii cu Lyon a făcut un antrenament dur, iar acum a fost menajat din nou. Ar trebui să credem că două jocuri în 9 zile sînt prea multe pentru un atacant de 34 de ani. Mutu e uzat de atîta pregătire".

Cu Adrian în teren, Ajaccio a scos doar trei egaluri în 6 partide, ultimele două apariţii ca integralist, cu Evian şi Rennes, fiind cele mai slabe. Nu întîmplător, selecţionerul Piţurcă l-a sărit iar de la convocare pentru "dubla" cu Andorra şi Estonia (11 şi 15 octombrie).


"Ar trebui să credem că două jocuri în 9 zile sînt prea multe pentru un atacant de 34 de ani. Mutu e uzat de atîta pregătire"
L'Equipe, cotidian francez

3,83 este media notelor primite de Mutu în L'Equipe pentru evoluţiile sale din cele 6 meciuri la Ajaccio

0 goluri în 452 de minute a dat Adrian în acest sezon din Ligue 1. Campionatul trecut reuşise 11 în 26 de partide


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.