Liga Campionilor

FOTO + VIDEO Se strică gazonul la Steaua - Chelsea? Acoperişul nu a fost tras » UPDATE / Reacţia lui Reghecampf!

+4 Foto
Foto: Andrei Crăiţoiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 September 2013

Steaua întîlneşte pe Chelsea mîine seară, în grupele Ligii Campionilor, în direct pe Digi, Dolce şi TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO de la 21:45.

UPDATE / În timp ce sursele GSP susţin că acoperişul nu este tras nici la această oră, Laurenţiu Reghecampf era nesigur la conferinţa de presă de azi: "Din cîte am înţeles, acoperişul va fi tras. Sau a fost deja tras. Nu vom avea nici o problemă. Poate era mai bine să se tragă mult mai devreme".

VIDEO cu acoperişul de pe Naţional Arena înaintea partidei cu Chelsea

*************

Ambele echipe vor întîmpina însă mari probleme pe noul gazon de pe Naţional Arena. Pînă la această oră nu s-a închis acoperişul de pe cel mai mare stadion al ţării chiar dacă în Bucureşti plouă de ieri dimineaţă, de mai mult de 24 de ore.

Nu se ştie însă dacă acoperişul de 25 de milioane de euro se va închide pînă la ora jocului, acesta putînd fi utilizat doar în anumite condiţii!

"Nu poate fi pus în funcţiune decît dacă sînt temperaturi apropiate de 0 grade Celsius şi nu sînt precipitaţii. Acoperişul are o staţie meteo proprie şi, dacă aceasta dă undă verde ca să îl tragem, o putem face, dacă nu - nu. Nu putem apăsa pe buton cum vrem noi, fiindcă ne văd nemţii şi ne pierdem garanţia", au explicat surse din cadrul Primăriei acum un an.

Vremea nu se anunţă mai bună pînă la ora jocului cu Chelsea, prognoza meteo anunţă ploi şi mîine.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.