Liga Campionilor

Nu e Hagi, e Mancini! » Fostul antrenor al lui Manchester City îl va înlocui pe Terim la Galatasaray

Roberto Mancini, 48 de ani, preia o echipă umilită de Real acasă, 1-6 în Ligă, și pe locul 10 în Turcia // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Regele” a refuzat a treia ofertă de a redeveni antrenorul Cim Bom: ”Nu mai iau echipe de pe drum”. Noul tehnician are 4,5 milioane euro salariu anual plus bonus 1,5 la calificare în ”sferturi”.

Mutare-şoc la Galatasaray, înaintea ciocnirii de mîine cu Juventus. Cim Bom s-a înţeles cu Roberto Mancini, după ce n-a reuşit să-l convingă pe Hagi să revină la Istanbul, nu doar pentru meciuri de old-boys!

Şi din respect pentru Terim, care i-a fost 4 ani profesor, "Regele" a refuzat şi a treia ofertă de a reveni: "Nu e momentul potrivit. Am zis că n-o să mai iau echipe de pe drum. Am luat decizia de acum un an şi jumătate, 2 ani şi la echipa naţională. Erau două locuri în care îmi doream mult să mă întorc".

Pleacă pentru squadra azzurra
Fostul manager al lui Man. City a semnat pe două sezoane cu Galata şi va primi 4,5 milioane de euro salariul anual. Şi-a trecut în contract şi două clauze speciale: bonus de 1,5 milioane dacă îi califică pe turci în "sferturile" Ligii şi poate pleca oricînd de la Istanbul dacă e ofertat de echipa naţională a Italiei.

Bătaie Sneijder-Eboue
Mancini are misiunea de a redresa situaţia explozivă la Galata, ce are doar 7 puncte în 5 etape. Egalul de acasă (1-1) cu Rize a încins rău spiritele. La unul din ultimele antrenamente, cu Drogba interimar, ivorianul Eboue s-a luat la bătaie cu olandezul Sneijder, cei doi fiind despărţiţi de intervenţia colegilor.

"Nu mă pot angrena într-un proiect care era deja început, chiar dacă era vorba de Galatasaray. Am şi eu proiectele mele" (Gică Hagi, patron Viitorul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.