Liga 1

VIDEO Înapoi în vîrf » Astra surclasează Braşovul şi revine în fruntea Ligii 1

Giurgiuvenii nu le-au lăsat nici o șansă "stegarilor"

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giurgiuvenii au cîştigat la scor de neprezentare şi au revenit pe locul 1, la golaveraj, dar au un meci în plus faţă de Steaua.

Astra avea nevoie de un succes pentru a o depăşi pe Steaua, după ce roş-albaştri s-au impus în faţa lui ACS Poli.

Braşovenii nu s-au dus însă la Giurgiu să se predea uşor, iar Mateiu le-a speriat pe gazde cînd şutul său a lovit bara. Gazdele au replicat prin Budescu, însă nici acesta nu a fost mai precis şi s-a mers la vestiare cu tabela intactă.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În startul reprizei secunde, elevii lui Isăilă s-au lansat în ofensivă, iar Bukari l-a învins pe Mutu, după ce acelaşi Budescu îl lăsase singur cu portarul advers (50): 1-0!

Ardelenii s-au aruncat în atac în căutarea egalării, dar Cristi Ionescu a fost ghinionistul de serviciu. A trimis trei şuturi periculoase decurs de numai 15 minute, însă Coman s-a opus în două rînduri şi o dată mingea a ocolit cu puţin stîlpul porţii.

Pe final, oaspeţii au cedat, Ivanovski a dublat avantajul amfitrionilor, iar în prelungiri Yazalde a bifat şi el prima reuşită în Liga 1: 3-0! O victorie obţinută mai greu decît o arată scorul final, dar care-i urcă pe "astrali" din nou în vîrful clasamentului.

"Am obţinut o victorie foarte importantă, după o săptămînă extrem de solicitantă. Nu cred că s-a pus vreun moment problema învingătoarei" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.