Liga 2

UPDATE Lincar dat afară de la CS U Craiova! Stîngă a fost prezentat: "Rezultatele trebuie să apară repede"

Articol de Alexandru Răducanu  —  marţi, 01 octombrie 2013

UPDATE 13:20 Ovidiu Stîngă a fost prezentat ca noul antrenor al celor de la CS U Craiova şi a oferit primele declaraţii.

"Eu merg pe principiul de a avea priorităţi. Rezultatele trebuie să apară repede. Este o perioadă scurtă pînă la primul meci, dar am văzut toate partidele de pînă acum. Din consultarea pe care am avut-o, cred că putem realiza lucruri bune pe termen scurt, mediu şi lung. Am adus doi jucători de valoare (n.r. Curelea şi Ferfelea), trebuie integraţi rapid. Îmi doresc ca spectatorii să fie alături de noi, în această formulă sîntem puri, din zonă, ştim ce însemnă ajutorul publicului", a declarat Ovidiu Stîngă, potrivit digisport.ro

------------

Doar 4 etape a rezistat Erik Lincar pe banca echipei susţinute de Primăria din Craiova. Fostul fotbalist al Stelei a fost demis astăzi după ce a reuşit să strîngă doar 3 puncte în campionat.

În locul lui, oltenii au apelat de data asta la un tehnician craiovean sută la sută: Ovidiu Stîngă, fostul mare fotbalist şi antrenor al Universităţii, omul care a readus-o pe Ştiinţa în Liga 1 în 2006 după o promovare la pas.

Secundul lui va fi un alt fotbalist-emblemă al Craiovei, Corneliu Papură.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.