Liga Campionilor

Jucătorii lui Mourinho anticipează o tactică defensivă a Stelei: "Românii ştiu că sîntem periculoşi pe contraatac"

sursă foto: chelseafc.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 octombrie 2013

Jucătorii de la Chelsea au asimilat foarte rapid stiulul de joc al lui Jose Mourinho. Brazilianul Oscar, 22 de ani, e convins că Steaua nu se va arunca pe atac, fotbaliştii lui Reghecampf fiind conştienţi de cît de tari sînt englezii pe contraatac.

"Rezultatul cu Basel, 1-2, a făcut meciul cu Steaua mult mai important. Este un meci vital, trebuie să cîştigăm şi să adunăm puncte pentru calificare. La această oră sîntem obligaţi să dăm totul pentru acest meci, nu ne permitem să facem paşi greşiţi.

Să jucăm în deplasare ar putea fi un avantaj pentru noi, dar în acelaşi timp nu ne putem aştepta ca Steaua să atace foarte mult, pentru că ei ştiu bine cît de periculoşi sîntem pe contraatac. Orice echipă care joacă împotriva noastră ştie asta, dea aceea pentru noi devine uneori foarte dificil să spargem apărarea adversă", a declarat Oscar pentru site-ul oficial al lui Chelsea.

Reghe: "Vom juca altfel"
Laurenţiu Reghecampf a lăsat să se înţeleagă la conferinţa de presă că nu le va cere jucătorilor să rişte foarte mult în ofensivă: "Vom trata altfel acest meci. Vom încerca să închidem mijlocul terenului, să blocăm jucătorii lor de bază. Ne dorim să lăsăm cît mai puţine spaţii"

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.