Liga 2

Olteni în frunte » Încă o legendă a Craiovei se alătura echipei susţinute de Olguţa Vasilescu

Stîngă este oltean și omul care a readus Știința lui Mititelu în prima divizie în 2006 după o promovare fără emoții // Foto: Bogdan Dănescu

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stîngă a fost prezentat ieri ca antrenor al Ştiinţei Olguţei, urmînd să fie ajutat de Papură şi de Silviu Lung. Lincar e istorie după 4 etape în care a strîns numai 3 puncte.

Ovidiu Stîngă, 40 de ani, este noul "principal" al CS Universitatea Craiova. Erik Lincar, fără victorie în 4 runde, a plătit ieri cu postul, încheind socotelile cu juveţii.

Fostă glorie a Ştiinţei, Stîngă era directorul Centrului de juniori ai grupării, iar de ieri conduce formaţia alb-albastră spre promovare, aşa cum este obiectivul impus de managerul Pavel Badea.

Noul antrenor va fi secundat de Corneliu Papură şi de Silviu Lung, ambii foşti componenţi ai Universităţii, cea cu leul pe piept, în anii '90, respectiv, '80.

Papură vorbea de faptul că "nu avem o baghetă magică spre a face minuni, dar va trebui să revenim cu victorii". Stîngă a anunţat o schimbare a modulului de joc, deja, de la meciul cu Olimpia Satu Mare, de sîmbătă: "Mie îmi place mult sistemul 4-3-3, dar depinde şi de jucătorii din lot. O să fac o analiză în acest sens".

"La club, sîntem toţi olteni puri, din zonă, ştim ce înseamnă să avem suporterii Craiovei lîngă noi. Şi dacă am ajunge pe locul 1 tot va fi presiune, fiindcă ni se va spune că e normal să fim acolo" (Ovidiu Stîngă, antrenor CS Universitatea)

"Palmaresul îl are CS Universitatea Craiova, la această echipă am jucat eu" (Silviu Lung, antrenor cu portarii CS U Craiova)

Armata de foste glorii ale Ştiinţei în staff-ul CS Universitatea
Nume: Funcţie la CraiOlguţa
Corneliu Stroe: Preşedinte de onoare
Pavel Badea: Manager general
Gică Craioveanu: Director de imagine
Silvian Cristescu: Team manager
Ovidiu Stîngă: Antrenor principal
Corneliu Papură: Antrenor secund
Silviu Lung: Antrenor cu portarii
* În staff mai sînt directorul executiv Felix Grigore, fost campion cu Unirea Urziceni, şi directorul sportiv Zeno Bundea, fost jucător al Universităţii în perioada 2002-2005, pentru care a marcat de 8 ori în 67 de meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.