Liga Campionilor

FOTO Steaua polară » Campionii României n-au mai reuşit să umple Naţional Arena

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Susţinătorii roş-albaştrilor s-au dezgheţat aseară anevoios spre a fi al 12-lea jucător al trupei lui Reghe.

Preţurile, uşor prohibitive, şi intemperiile au ţinut mulţi stelişti departe de Naţional Arena, tocmai la un meci de gală, cel cu Chelsea. Şi ce partidă, prima acasă, după 6 ani, în cea mai aclamată competiţie continentală!

Unde au dispărut suporterii ce ardeau pentru culori în primăvară, la acelaşi duel? Atunci au fost 53.000 de români, care visau după 1-0 cu, atunci, campioana Champions League.

Acum, într-un octombrie extrem de friguros, s-au strîns aproximativ 35.000 de oameni, zgribuliţi şi silenţioşi pînă în startul confruntării.

Ca la spectacol
Prima descălecare a antrenorului Mourinho, nu în vizită de curtoazie, ci la muncă, Lampard, Terry şi Torres n-au produs emulaţia scontată, cît or fi ei de campioni Europa League en titre.

S-au făcut fotografii în continuu, spectatorii fiind atenţi la a-şi procura suveniruri care să le amintească peste ani de ce au dat de la 90 de lei în sus pe tichetele de meci. Blitz-uri ca la Revelion la imnul Champions, lumea a aplaudat ca la teatru.

Atacurile lui Chelsea i-au încălzit
Scaunele colorate au prins a vibra abia cu primele contacte mai tari de pe gazon. S-au auzit şi cei 150 de "pensionari" ai londonezilor. Multă curtoazie din partea românilor. Acţiunile ofensivei lui Chelsea i-au încălzit pe stelişti, ce au apelat la fluierături care să mai taie elanul băieţilor lui Mou.

Cum şi elevii lui Reghe au lăsat ruşinea deoparte şi au încercat poarta lui Cech, suporterii au prins roşu în obraji şi flăcări în voci, arătînd de ce au venit aseară la stadion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.