Liga Campionilor

VIDEO Vrăjitorul din Oz » Ozil a fost dirijorul lui Arsenal în victoria cu Napoli, scor 2-0

Reina nu poate ajunge la mingea lui Ozil (nr. 11). E 1-0 pentru Arsenal, începutul festivalului

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

50 de milioane de euro a plătit Arsene Wenger pentru mijlocaşul lui Real. Merită fiecare cent. Neamţul a dat "foc" jocului lui Arsenal.

Gareth Bale e cel mai scump jucător al tuturor timpurilor, 100 de milioane a costat transferul galezului de la Tottenham la Real, dar transferul verii e Mesut Ozil. De cînd a venit acest neamţ de origine turcă hipertalentat, Arsenal e altă echipă. E lider în Premier League şi domină grupa F a Ligii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În sfîrşit, "cercetătorul" Arsene Wenger pare să fi găsit formula atît de căutată, poate că acesta e sezonul împlinirii echipei londoneze, care aleargă disperată din 2005 după un trofeu.

Aseară, noul lider al "tunarilor" a fost peste tot. A fost primul în atac, descoperind toate spaţiile libere pentru el şi coechipierii săi, a pasat, a centrat şi a finalizat. Gol, primul la Arsenal, şi assist, victoria a fost a lui. 2-0.

"Au fost devastatori"
În 6 minute (8-14), britanicii au transformat un derby de Champions într-un antrenament la baza de pregătire Shenley.

După o acţiune în viteză, Ramsey a centrat înapoi, la marginea careului, iar Ozil a şutat fără preluare, cu efect, la colţul scurt, mingea fugind parcă de mănuşile lui Reina (8). Pentru ca acelaşi Ozil să pătrundă decis în suprafaţa de pedeapsă, pasîndu-i lui Giroud la 2-0.

Hamsik, căpitanul italienilor, a rezumat cel mai bine acest meci: "În primul sfert de oră, Arsenal a fost devastatoare".

1 gol şi 5 assisturi are Mesut Ozil în acest debut de sezon printre "tunari"

8 şuturi la poartă, 8 cadrate în dreptul lui Arsenal; 12 şuturi, doar 4 cadrate la Napoli

"Prima repriză a fost uluitoare, absolut fantastică. Tot ce visezi să vezi pe stadion ne-a reuşit" (Arsene Wenger, manager Arsenal)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.