Liga Campionilor

VIDEO Balo l-a păcălit. Ippon! » Vedeta lui AC Milan a obţinut un penalty contestat pe final de meci cu Ajax şi a egalat, 1-1

Balotelli, marele actor al piesei de la Amsterdam // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În prelungiri, la 1-0 pentru Ajax, atacantul rossonerilor şi-a pus la pămînt adversarul în careul olandez, a plonjat şi a obţinut penaltyul salvator.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Au de ce să fie supăraţi olandezii! Au avut 70 la sută posesie, nu i-au lăsat pe milanezi nici să tragă la poartă în prima repriză (Balotelli a ţintit bara după pauză), au deschis scorul în ultimul minut al timpului regulamentar, gol marcat la un corner de tînărul Denswil, 20 de ani, dar n-au învins.

În al 4-lea minut al prelungirilor, Balotelli l-a tras de braţ în careul batav pe Van der Hoorn, 20 de ani, apoi italianul a plonjat urlînd ca să-l impresioneze pe arbitrul Jonas Eriksson.

Şi a reuşit. Suedezul a dictat penalty, transformat de Balo. "A fost judo, asta a făcut Balotelli, ne-a bătut prin ippon", a protestat Frank de Boer, antrenorul lui Ajax. "M-a fixat şi m-a dat jos", a susţinut Van der Hoorn. N-au schimbat nimic. 1-1, final.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.