Liga 2

DIICOT Alba oferă detalii incredibile în rechizitoriul pe baza căruia a fost arestat Simota: "L-au bătut şi au urinat pe el!" :O

Simota e arestat alături de alte 13 persoane, procesul avînd primul termen pe 15 octombrie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul patron al Jiului a angajat oameni pentru a umili un oficial de la Mediaş după ratarea promovării în 2004: cel din urmă, rămas anonim, nu acceptase blatul, meciul s-a încheiat 0-0.

Arestat în iunie, Alin Simota e acuzat aspru în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT Alba, prezentat de Mediafax. Fostul finanţator al Jiului Petroşani e învinuit de propunerea trucării unei partide, umilirea unui oficial al echipei adverse şi agresarea unui fotbalist!

În ultima etapă a campionatului 2003-'04, Jiul avea nevoie de victorie cu Gaz Metan pentru a promova în faţa CFR-ului. A ratat-o, doar 0-0! Iată pasaje din rechizitoriu: "La solicitarea lui Simota Alin, inculpatul Cristian Litera a tratat cu un oficial al echipei adverse pentru ca aceasta să piardă meciul. Aranjamentul nu a reuşit. Oficialul a fost bătut, inculpaţii au urinat pe el pentru a-l umili, apoi l-au abandonat în pădurea respectivă!".

N-au scăpat nici propriii jucători, bănuiţi de trădare: "Au atacat un fotbalist aplicîndu-i mai multe lovituri cu pumnii şi cu o bîtă!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.