Liga Campionilor

Schurrle s-a distrat cu Georgievski » Cifre senzaţionale pentru neamţ la meciul cu Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 octombrie 2013

Andre Schurrle a făcut pe Naţional Arena cel mai bun meci al său de la venirea la Chelsea, contribuind decisiv la victoria englezilor cu Steaua, scor 4-0.


Transferat în această vară pentru 22 de milioane de euro de la Bayer Leverkusen, Schurrle a făcut un meci senzaţional în faţa Stelei, fiind declarat omul meciului de site-ul UEFA. Neamţul a făcut ce-a vrut cu Daniel Georgievski, reuşind să creeze primul şi al treilea gol al lui Chelsea.

Diferenţa netă dintre Schurrle şi Georgievski se vede şi după cifrele înregistrate de mijlocaşul londonezilor. Acesta a reuşit nu mai puţin de 10 driblinguri ieri, în condiţiile în care următorii patru din top au adunat 6 împreună!

Mai mult, mijlocaşul de 22 de ani a trimis 5 şuturi spre poarta lui Tătăruşanu, cele mai multe de pe teren. Încă o dovadă clară a diferenţei de valoare dintre macedonean şi Schurrle este faptul că 40% dintre acţiunile londonezilor au venit pe partea dreaptă a apărării Stelei, semn că Jose Mourinho a ştiut exact care este punctul vulnerabil al echipei lui Reghecampf.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.