Liga Campionilor

VIDEO Şah cu ”diavolii” » Şahtiorul lui Il Luce e lider după o remiză meritată cu United, scor 1-1

Douglas Costa (faultat din spate de Vidici) s-a agitat mult, dar a realizat puține // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 03 octombrie 2013

Condusă la pauză, după un penalty refuzat, trupa lui Mircea Lucescu a revenit ieri şi a scos egalul ce o menţine la şefia grupei, la egalitate cu campioana Angliei.

Şahtiorul lui Mircea Lucescu a uitat de suferinţa din campionatul Ucrainei, remizînd aseară cu favorita grupei, 1-1 cu Man. United, şi rămîne bine plasat în lupta pentru calificarea în primăvara Ligii.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fără Rooney, lovit la gambă marţi, însă cu Van Persie revenit, United s-a acomodat destul de rapid cu frigul de la Doneţk. Şi a pornit avîntat, cu Robin şutînd puţin peste poartă din afara careului.

S-a întors roata
Şahtior a ameninţat pe contre şi la faze fixe. La un corner, Teixeira cade în careu, atins de Cleverley, exagerează contactul şi arbitrul nu dă penalty (14)! S-a întors roata, pentru că, la San Sebastian, lui Real nu i s-a dat un 11 metri.

"Diavolii" au punctat la prima eroare, şi ce eroare a comis în şase metri Rakiţki! Pune stop caraghios din cădere balonului centrat de Fellaini şi Welbeck scutură plasa: 0-1. Pînă la pauză, numai Teixeira a încercat un şut, anemic, prins de De Gea. Prea timidă şi destul de previzibilă Şahtior!

Rakiţki, înger şi demon
Actul doi a debutat cu centrarea lui Şevciuk, la care Luiz Adriano l-a lovit pe De Gea. Van Persie putea face 2-0, dar Rakiţki a salvat. Acelaşi fundaş şi-a reparat eroarea de la gol, contribuind la egalarea venită pe cursul dominării gazdelor.

A centrat din stînga, Vidici a respins prost pînă la Taison, care a trimis sub transversală. Şahtior a forţat. Tot Taison era să întoarcă la 2-1, mingea deviată de Smalling fiind scoasă de sub bară de De Gea.

0 eşecuri are acasă Şahtior cu echipele englezeşti, 4 victorii şi două egaluri. Nici United nu a pierdut niciodată contra ucrainenilor, 3 succese şi două remize

Juventus - Galatasaray 2-2: Mancini îi trezeşte pe turci

Abia l-a schimbat pe Terim şi Mancini a revigorat Galata! Pulverizată acasă de Real, Cim Bom a scos un punct pe terenul lui Juve (2-2), aflată la a doua remiză consecutivă. Prima repriză a fost de coşmar pentru trupa lui Conte, care i-a pierdut pe Lichtsteiner şi Vucinici, leziuni musculare.

Şi a primit gol de la Drogba, pe "gafa obscenă a lui Bonucci", cum a scris Gazzetta dello Sport. Rezerva Quagliarella a scos penaltyul transformat de Vidal şi a întors apoi rezultatul, însă turcii au egalat la următoarea fază, Umut Bulut, servit de Drogba, într-un final abracadabrant.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.