Liga 1

UPDATE E război glorii - conducere şi la Dinamo! Dinu apărat, Negoiţă "mitraliat": "E grav!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 octombrie 2013

UPDATE Fostul jucător al lui Dinamo Florentin Petre i-a luat apărarea lui Cornel Dinu şi îl atenţionează pe Ionuţ Negoiţă că ar face o mare greşeală dacă-l va îndepărta.

"Nimeni şi nimic nu-l poate contesta pe Cornel Dinu, Dinamo s-a format cu ajutorul lui, al lui Nunweiller, Dudu Georgescu, Dumitrache şi ceilalţi. Dacă Ionuţ Negoiţă crede că domnul Dinu încurcă acest proiect, face o mare greşeală, se înşală amarnic.

Fotbal ca el nu ştie nimeni la club. Domnul Dinu probabil că i-a deranjat că spune lucrurilor pe nume, lucruri adevărate de altfel, şi e normal cînd eşti deasupra tuturor şi ştii fotbal să îţi dai cu părerea. Dacă domnul Dinu va fi demis, nu cred că suporterii vor reacţiona bine pentru că domnul Dinu este un simbol, iar conducerea actuală nu este în măsură să-l evalueze.

E grav că nu ne caută nimeni pe noi, cei care am făcut performanţă pentru clubul ăsta şi care sîntem dinamovişti pur-sînge. Noi, cei care am făcut performanţă la Dinamo, vrem măcar respect, nu să îţi baţi joc aşa de noi!", a declarat Petre pentru fanatik.ro.

Florentin Petre a cîştigat 3 campionate alături de Dinamo, 4 Cupe ale României şi o Supercupă.

-----------------

Un scandal de genul celui dintre actualii conducători ai Stelei şi fostele glorii e pe cale să izbucnească şi la Dinamo.

Ionuţ Negoiţă e tentat să-i "facă vînt" lui Cornel Dinu din interiorul clubului.

"O să mă mai gîndesc dacă o să-i prelungim contractul. Eu respect legendele lui Dinamo. Mă gîndesc doar la faptul că sînt oameni care fac bine lui Dinamo, aşa cum am salvat eu clubul, dar sînt unii care încurcă acest proiect. Vreau ca la club să fie oameni care ajută. De aici pleacă evaluarea", a spus acţionarul dinamovist la sportro.

Cornel Dinu, 65 de ani, mai are o săptămînă pînă-i expiră angajamentul cu Dinamo. Ca jucător a evoluat pentru "cîini" între anii 1966-1983 şi a cîştigat 6 titluri de campion.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.