Stranieri

VIDEO ”Panti” time? » Două gafe, două goluri la 1-3 cu Bayern. Fanii lui City s-au săturat de Joe Hart

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

71 la sută dintre participanţii la un sondaj pe site-ul ziarului Manchester Evening News sînt pentru înlocuirea lui Hart cu Pantilimon în poartă


Bayern a închis-o miercuri pe Man. City în casă şi a aruncat cheia. Finalul se fluierase demult, dar fundaşul Micah Richards încă nu-şi revenise din şoc: "Nemţii parcă erau mai mulţi pe teren". Pentru dimensiunile dezastrului, 1-3, majoritatea îl arată însă cu degetul pe Joe Hart, preferat din nou lui Costel Pantilimon între buturi.

Click aici pentru VIDEO!

Antrenorul Manuel Pellegrini n-a vrut să comenteze gafele numărului 1 la golurile lui Ribery şi Robben: "Eu analizez întotdeauna evoluţia grupului, nu a unui singur jucător". Însă fanii şi specialiştii fac presiuni pentru înlocuirea lui cu Pantilimon.
71 la sută dintre suporterii care au participat la un sondaj pe site-ul cotidianului Manchester Evening News s-au exprimat în acest sens. Iar fostul internaţional englez Garry Neville a comentat: "Hart a primit două goluri pe colţul scurt. La primul, mingea i-a trecut printre mîini. Pentru un portar de naţională e grav".


20 de şuturi, dintre care 13 cadrate, a expediat Bayern spre poarta lui Hart

Recidivist
Criticat şi sezonul trecut pentru gafele sale, Hart i-a pierdut un meci lui City chiar în a doua etapă a noii ediţii de campionat. La Cardiff, "cetăţenii" au condus cu 1-0, dar pe două greşeli ale sale, gazdele au întors şi au cîştigat în final cu 3-2.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.