Liga 1

VIDEO Evadare în trombă » Braşovenii n-au avut milă de puştii de la Viitorul şi s-au impus cu 4-0

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Stegarii" şi tinerii lui Hagi s-au încălzit greu la o temperatură de un grad Celsius şi la poalele unui Tîmpa acoperit cu zăpadă!


Fazele de poartă au lipsit în prima jumătate de oră, dar golul marcat de Cristea, care a pus latul la un şut al lui Buga (31), a schimbat total jocul. Viitorul a ieşit de la cutie, însă Axente s-a trezit cu mingea la picior în 6 metri şi s-a blocat. Apoi, pe contraatac, Aganovici a şutat din poziţie bună paralel cu poarta lui Balauru. Cristea putea reuşit dubla înainte de pauză, însă lovitura lui de cap s-a dus puţin pe lîngă.

Click aici pentru VIDEO!

De la vestiare, oaspeţii au ieşit decişi să egaleze, dar Năstăsie a fost ghinionist, şutul său puternic lovind transversala. Speranţele celor de la Viitorul s-au năruit cînd Balauru a scăpat o minge şutată de Buga, iar Surdu a făcut 2-0 (54).

Pînă la urmă, Buga şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj, transformînd un penalty pe care tot el îl obţinuse (78), iar partida era încheiată. Viitorul a căutat golul de onoare, dar nici Cîrstocea şi nici Băluţă nu l-au putut învinge pe Mutu. Cei care au mai punctat au fost tot braşovenii, prin Iulian Popa, în prelungiri. O victorie ce scoate echipa Braşovului din zona fierbinte a clasamentului.


"Eram obligaţi să cîştigăm pentru că ne aflam în zona retrogradării. Ne-am mobilizat foarte bine şi cu acest succes ne-am mai liniştit puţin"
Romeo Surdu, atacant Braşov



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.