Liga 1

VIDEO Moartea pasiunii » Poli şi Corona au remizat aseară, 0-0, într-unul dintre cele mai urîte meciuri din acest sezon

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Timişorenii sperau să-şi recapete forma din startul sezonului împotriva Coronei, "lanterna roşie" a Ligii 1.


După 4 etape în care au luat 10 puncte, elevii lui Velcea au căzut, iar pînă aseară nu mai marcaseră decît o dată, în etapa a 6-a, cu FC Braşov! Prima repriză a fost însă una de coşmar pentru orice microbist: o singură semiocazie, a lui Ovidiu Petre (33), care a trimis peste din interiorul careului. În rest, nici măcar un şut pe poartă!

Pauza n-a adus nimic nou: Corona a stat în continuare la cutie, iar Poli n-a forţat prea mult. Szekely a creat ceva panică, dar a şutat puţin pe lîngă, după ce trecuse de Martac (59). Plictiseala a continuat pînă în ultimul minut, cînd Marc a respins unicul şut pe spaţiul porţii, refuzîndu-i golul lui Keita. La Timişoara continuă seceta din ofensivă, iar Corona a bifat al doilea punct în Liga 1, după ce în etapa a 5-a remizase cu Dinamo.


42 de zile au trecut de cînd Timişoara a marcat ultima oară în Liga 1, se întîmpla pe 23 august, partida Braşov - ACS Poli 2-1


"E un rezultat muncit, cred că şi meritat. E un punct în deplasare şi e binevenit, e un punct de plecare pentru această echipă. Dacă forţam mai mult în ofensivă, am fi putut să cîştigăm"
Ionel Gane, antrenor Corona Braşov


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.