Gimnastica

UPDATE / Larisa Iordache a obţinut singura medalie românească la CM! » Bronz la sol

+2 Foto
Sandra Izbaşa are un exerciţiu seducător la sol FOTO: Alex Nicodim

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE 18:00 /Larisa Iordache a reuşit să obţină locul al treilea la sol, bronzul micuţei gimnaste fiind singura medalie românească la aceste Campionate Mondiale. În schimb, Sandra Izbaşa a ratat la ultima diagonală şi a fost a 7-a la sol. Gimnasta a anunţat că vrea o pauză după acest CM.

 

UPDATE Marius Berbecar a ocupat locul al şaptelea în finala de la sărituri, avînd o medie de 14.850 (14.800, 14.900). Urmează finala de la bîrnă, acolo unde Larisa Iordache, favorită la medalia de aur, a ratat şi în finala pe aparate, la fel ca şi la individual compus, la bîrnă, obţinînd pentru exerciţiu un rezultat de 13.933, punctaj de locul 7. Urmreză finala de la paralele cu Marius Berbecar şi solul cu Sandra Izbaşa.


Larisa Iordache, Sandra Izbaşa şi Marius Berbecar încearcă azi să cucerească primele medalii la Anvers

Zi plină, azi, pentru gimnaştii români la Campionatele Mondiale. Dintre cele cinci finale care se vor desfăşura în Sportpaleis, în patru dintre ele vor fi prezenţi "tricolori". Primul va fi Marius Berbecar, singurul gimnast român care a reuşit să se califice în finale la Anvers. El îşi va începe duminica la sărituri, unde s-a calificat cu al şaptelea punctaj, dar totul porneşte de la zero, iar Marius va deschide finala.
Emoţiile şi suspinele vor creşte o dată cu următoarea finală, cea de la bîrnă feminin. Vineri, ea a ocupat locul patru la individual compus, după ce a ratat la acest aparat, Larisa Iordache vrea să zîmbească. În calificări a obţinut cea mai mare notă şi se va urca pe puntea suspinelor penultima. "Ce s-a întîmplat la individual compus mă ambiţionează, să-mi fac exerciţiile mult mai bine şi să fiu mult mai atentă", a spus Larisa Iordache pentru Agerpres. După finala de bîrnă, Marius Berbecar va fi din nou în centrul atenţiei, de data aceasta la paralele. Ziua celor mai mari emoţii va fi încheiată de Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache la sol. Ele s-au calificat cu al doilea şi al treilea punctaj. Dubla campioană olimpică a anunţat că după aceste Campionate Mondiale va lua o pauză, dar nu ştie încă dacă e o retragere definitivă.


Finalele pe aparate de azi (în direct TVR1)

15:30-15:55 sărituri, masculin - Marius Berbecar
15:55-16:25 bîrnă, feminin- Larisa Iordache
16:45-17:10 paralele, masculin- Marius Berbecar
17:10-17:40 sol- Sandra Izbaşa, Larisa Iordache
17:40-18:05 bară fixă






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.