Liga 1

Porumboiu îl acuză dur pe Colţescu după eşecul cu Steaua: "Am mai văzut piesa asta de teatru acum 7 ani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Porumboiu lansează acuzaţii extrem de dure după FC Vaslui - Steaua 0-1


Omul de afaceri face trimitere la FC Vaslui - Steaua 0-4, din ultima etapă a sezonului 2005-2006, cînd tot Colţescu a fost arbitru şi şi-a acuzat jucătorii că au fost noncombat pentru a pune titlul pe tavă trupei din Ghencea.

Click aici pentru VIDEO!

- Domnule Porumboiu, a trecut o noapte după meciul cu Steaua, v-aţi schimbat impresiile pe care le-aţi avut la cald?
- Şi nu orice noapte, una cu un cutremur destul de puternic! Practic, au fost două cutremure, cel produs de păpuşarul Colţescu şi cel produs în Vrancea. Şi pămîntul s-a revoltat de ce a făcut Colţescu!

- Nu aţi răspuns, totuşi...
- Haideţi să vă spun ceva! Acest meci l-am mai văzut în 2006. De fapt, ce meci?! Piesa asta de teatru, ieftină, parodia asta, am mai văzut-o aici acum 7 ani, tot la Vaslui - Steaua.

- Atunci cînd s-a jucat în ultima etapă?
- Exact! Ştiţi cine a fost arbitru atunci? Colţescu Sebastian! Steaua trebuia să cîştige neapărat ca să ia titlul. Ştiţi cînd a rezolvat Colţescu partida atunci? În minutul 5, a dat penalty pentru ei. Nu s-a schimbat nimic de atunci, aceeaşi mizerie. În 7 ani nu s-a debarasat de nimic, astfel de greşeli nu se fac gratis.

"Sînmărtean a fost o balerină şchioapă"
- Aveţi probe?
- Nu, n-am. Probabil că n-a luat bani acum-acum, dar cînd faci anumite afaceri în trecut, îţi rămîn întipărite în minte. A avut o manieră ordinară, şemecherească.

- Bun, aceţi comparaţie cu acel joc din 2006, dar atunci v-aţi acuzat unii jucători de noncombat.
- Mi-am adus aminte de acel meci văzîndu-l în acum pe Sînmărtean. Pardon, greşesc, Sînmărtean nici n-a fost la stadion sîmbătă, dumneavoastră l-aţi văzut?! Uitaţi-vă cum a jucat Sînmărtean cînd am bătut CFR şi cum a jucat acum, cu Steaua! Sînmărtean s-a crezut la balet, dar acolo măcar vezi graţie, la el am văzut dizgraţie, am văzut o balerină şchioapă.


"Unul care n-a reuşit să se arunce de la etaj e de compătimit şi trebuie internat, nu reşapat şi trimis să execute comenzi ca rakeţii ăia de la Tiraspol"
Adrian Porumboiu

"Pe Steaua atît de slabă cum a fost sîmbătă o prinzi o dată la 10 ani, dar după meciul ăsta ar merge spus un singur lucru: c-aşa-i Colţescu-Codoban!"
Adrian Porumboiu


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.