Liga 1

VIDEO Săgeţi îndoite » Cu o apărare de Liga a 3-a şi cu un N'Doye penibil, Săgeata s-a predat în faţa Pandurilor, 0-4

Foto: Marian Muscalu (Telegraf - Constanţa)

Articol de Cristian Marinescu  —  luni, 07 octombrie 2013

Cu titularii din linia ofensivă a mijlocului odihniţi şi cu trioul Paulinho-Alex-Distefano în spatele lui Matulevicius, gorjenii au jucat singuri la Constanţa.


Show-ul l-a deschis Matulevicius, cu capul, l-a continuat Anton cu o reuşită fabuloasă, din afara careului, N'Doye greşind ca un copil la ambele goluri. Tot lituanianul din atacul gorjenilor a făcut 3-0 înainte de pauză, de data aceasta profitînd de apatia fundaşilor centrali. Singura problemă a oltenilor în prima repriză a fost accidentarea lui Anton.

Click aici pentru VIDEO!

Dar parcă totul era scris pentru Pandurii. Intrat în teren de nevoie, în locul lui Anton, Ciucur a plecat pe contraatac în debutul reprizei secunde, l-a depăşit ca în curtea şcolii pe Peteleu şi a marcat simplu: 4-0! Se putea şi mai rău? Da. Vezan a luat două cartonaşe galbene în 15 minute, ultimul absolut penibil, şi a fost eliminat.

"Nu ştiu cît de gravă e accidentarea, mîine o să fac un RMN să văd cît voi lipsi. Sper să scap uşor"
Paul Anton, mijlocaş Pandurii

Minut pentru "Zimbru"
Cele două echipe au ţinut un moment de reculegere la începutul partidei în memoria lui Mircea Cezar Ionescu. Fostul şef al sectorului Competiţii din LPF suferea de cancer şi s-a stins din viaţă la 76 de ani. Acesta a activat prima dată la FRF, iar din 1994 s-a mutat la LPF în departamentul Competiţii, pe care l-a condus pînă vineri, cînd a încetat din viaţă.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.