Stranieri

Giovanni Becali a stins conflictul dintre Chiricheş şi Villas Boas » S-a implicat şi Mourinho!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 October 2013

După declaraţiile lui Villas Boas, Giovanni Becali a reacţionat. Agentul lui Chiricheş spune că a clarificat disputa apărută în presă.

"Eu am vorbit şi cu Villas Boas, am vorbit şi cu Vlad. El i-a spus mai mult în glumă, uite, Giovanni se ţine de şicane, dar nimic mai mult. După care îmi dă Mourinho un mesaj şi zice «Andre e supărat pe tine şi pe Victor, ha, ha ha...». Dar sînt doar nişte glume.

Eu pe Andre l-am cunoscut prin Mourinho. Am o relaţie bună şi cu unul, şi cu celalalt. Ei se respectă, nu ştiu cît se iubesc, dar cel puţin de dragul presei, de dragul fair-play-ului, de dragul faptului că joci în Anglia situaţia se schimbă, nu e ca la noi.

Chiricheş sa aibă probleme cu Villas Boas? Nu, Doamne fereşte!", a spus agentul la Dolcesport.

Villas Boas a comentat ieri afirmaţiile lui Becali, conform cărora Tottenham este doar o rampă de lansare pentru Chiricheş: "Desigur că aceste comentarii sînt total greşite şi lipsite de adevăr. Am discutat deja cu jucătorul, i-am transmis să vorbească cu agentul despre aceasta. Noi sîntem un club mare. Nu sîntem o rampă de lansare pentru nimeni. Nu ne aşteptăm ca Becali să retracteze ceea ce a spus pentru că nu stă în caracterul lui, dar comentariile lui au fost total deplasate".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.