Liga 1

VIDEO A fost sau n-a fost? » Gaz Metan a învins Petrolul, 1-0, cu un gol contestat de oaspeţi

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Confruntarea de aseară a fost decisă de o fază dubioasă


În prima repriză, cele două echipe au căutat mai mult să "citească" jocul adversarului decît să atace decisiv. Singura ocazie serioasă a avut-o Markovici, care a trimis cu capul din 2 metri, însă Pecanha a respins magistral.

Click aici pentru VIDEO!

A doua parte a jocului a fost dominată de ploieşteni, care au ieşit mai proaspeţi de la vestiare. Albin a demonstrat de ce are 160 de meciuri în Primera cu o pasă de geniu pe culoar, însă şutul puternic al lui a fost deturnat de Buchta în corner.

Teixeira şi-a bătut joc de cea mai mare oportunitate a partidei, trimiţînd în transversală din numai 2 metri (68)!, apoi meciul a intrat într-o perioadă de lîncezîre. Plictisit probabil de atitudinea colegilor săi, Vitinho a luat pe cont propriu o acţiune (80). I-a depăşit în viteză pe Mustivar şi pe Benga, a tras din 4-5 metri, Pecanha a respins şi nu prea, iar Guilerme a respins balonul. De pe linie? Dincolo de ea? Foarte greu de apreciat, cert e că asistentul Nagy a indicat centrul terenului! 1-0, Petrolul şi Contra nu pot scăpa de blestemul terenului din Mediaş!

Criză de nervi
Imediat după terminarea partidei, Contra a sărit cu gura pe Micloş Nagy, apoi pe Cristi Balaj. "Centralul" i-a arătat la un moment dat cartonaşul roşu, apoi tehnicianul prahovenilor şi-a ieşit din minţi. A fost ţinut cu greu de doi ploieşteni să nu-l linşeze pe Balaj, iar la final a declarat: "Atît i-am zis lui Balaj, că arbitraje de genul ăsta reprezintă motivul pentru care antrenorii valoroşi pleacă din România, apoi am luat «roşu»!".


"Din ce văd pe reluări, nu pot spune nici c-a fost gol, nici că n-a fost. În astfel de faze se dă credit asistentului"
Ion Crăciunescu, la DigiSport

"Se fac jocurile pentru ca o anumită echipă să cîştige campionatul. Noi sîntem un club mic şi nu sîntem respectaţi deloc"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.