Liga 1

A pornit iniţiativa anti-MM Stoica » Mircea Sandu a anunţat oficial că cere sancţionarea managerului Stelei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 octombrie 2013

Mircea Sandu a confirmat azi informaţia anunţată de Gazeta Sporturilor în urmă cu 3 zile, că i-a făcut un rechizitoriu lui Mihai Stoica în Comitetul Executiv, prin care cere ca managerul Stelei să fie suspendat.

Şeful FRF a dezvăluit şi principalul motiv care a dus la această iniţiativă: atacurile lui MM la adresa gloriilor Stelei.


"Am solicitat în Comitetul Executiv să se sesizese Comisia de Disciplină a Ligii, secretarul general al Ligii, conform procedurilor, pentru atitudinea defăimătoare şi jignitoare a domnului Stoica la adresa foştilor jucători ai clubului Steaua", a spus preşedintele FRF într-o conferinţă de presă.

Acesta ar putea fi doar primul pas anti-Stoica. Dacă la comisiile LPF nu vor fi luate măsuri, apropiaţii şefului FRF susţin că ar urma să propună inclusiv măsura extremă, aceea a declarării lui MM persona non grata în fotbalul românesc.

Cum i-a atacat pe Iordănescu şi Tudorel:
"De ce Iordănescu atacă nonstop Steaua? În afara de linguşeala la adresa patronului, vă spun eu ce a urmărit, să-i ia Steaua împreună cu generalii. S-ar fi ales prafu'. Pentru ce a făcut la Steaua, Iordănescu a avut beneficii, a devenit general de armată, deşi n-a avut nici un merit în armată. Iar Tudorel Stoica, păi, ce să-i răspund eu lui? Ce a cîştigat, ce a realizat, ce a antrenat şi ce a manageriat el în ultimii 20 de ani? Nimic".

Cum l-a umilit pe Ienei:
"Nea Imi, ce să spună şi el, eu zic să fie atent la Di Caprio. Păi aşa, nea Imi, jucătorii să aibă grijă la Di Caprio? E Di Canio, nea Imi, Di Caprio se scufunda cu Titanicul atunci".

"Dacă întrebi pe stradă de Archibald, oamenii vor avea impresia că e vorba despre ajutorul lui Robin Hood", a rîs MM de unul dintre străinii Barcelonei pe care au învins-o Steaua la Sevilla, în 1986.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.