Rugby

Chester lasă Timişoara » Tehnicianul care a adus ultimele două titluri pe Bega nu mai rămîne în România

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sud-africanul Chester Williams, tehnicianul care a adus ultimele două titluri pe Bega, nu mai rămîne în România, vrea să se întoarcă acasă, la familie


Campion mondial cu naţionala "Springbooks", în 2005, Chester Williams a venit în România în 2011, cînd a şi preluat formaţia RCM Timişoara. Munca sud-africanului s-a văzut pe malurile Begăi. Bănăţenii au cîştigat titlul în 2012 şi 2013, dar şi Cupa României sezonul trecut.

Deşi şi-ar fi dorit să continue la Timişoara, oficialii de la RCM nu l-au putut convinge pe Chester să-şi prelungească angajamentul.

"Ne vom despărţi de Chester. După cum se ştie, el este departe de casă, şi nu mai suportă să stea separat de familia sa, avînd şi doi copii foarte mici. Vreau să îi mulţumesc lui Chester pentru tot ce a făcut pentru noi", a declarat finanţatorul Timişoarei, Dan Dinu.

"Timişoara va rămîne pentru totdeauna în inima mea. Am trăit o experienţă frumoasă aici, vreau să le mulţumesc jucătorilor, de care sînt foarte mîndru, şi tuturor celor care au contribuit la experienţa de neuitat de aici", a spus şi Chester Williams, cel care va părăsi azi România.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.